Het weer - Opgesteld op vrijdag 28 jan 2022 om 11:45. Het weekend verloopt zacht, maar wel met af en toe veel wind. Op zaterdag is het tamelijk bewolkt met kans op wat lichte regen, op zondag is het droog en zien we regelmatig de zon.

Artikelindex

Uit het album van Gerard Kamp

 

In Nieuw Guinea 1954/55.  Biak, Middelburg, Etnabaai, Kaimana en Sorong. Als er oud mariniers zijn die meer weten over locaties en personen op deze foto's zouden wij het leuk vinden als u contact op zou nemen.

Over de foto met de tekst Hier samen met Jaap Calf (links) in Sorong is leuk om te weten dat ik met deze site nog hoopte om foto's van Gerard Kamp te vinden de wij niet kenden. Tot zover is dat toch een keer gebeurd en ben in contact gekomen met Jaap Calf en hem de vraag gesteld of hij wist wie de man op deze foto was. Kreeg toen een brief van hem waar hij in schreef dat hij die persoon was op de foto en de foto niet in zijn bezit had. Dus de foto laten afdrukken en opgestuurd, na al die jaren. Informatie over de locatie is van Koos Visser, terima kasih banyak.
 

 

  • DiensttijdDiensttijd
  • Com periode. Foto gemaakt tijdens de vlootdagen in Den HelderCom periode. Foto gemaakt tijdens de vlootdagen in Den Helder
  • Opleiding van 3 maanden in Doorn 'Kamp Woestduin'Opleiding van 3 maanden in Doorn 'Kamp Woestduin'
  • Gerard nog thuis in het huis bij de kazerne waar de familie toen woonden in de tijd dat zijn vader militair was op de Prinses Margriet kazerne.Gerard nog thuis in het huis bij de kazerne waar de familie toen woonden in de tijd dat zijn vader militair was op de Prinses Margriet kazerne.
  • Als de foto hierboven maar nu op het muurtje bij de voordeurAls de foto hierboven maar nu op het muurtje bij de voordeur
  • Het vertrek naar Biak tussen 11 juni en 1 juli 1954.Het vertrek naar Biak tussen 11 juni en 1 juli 1954.
  • tekst achter op de foto,   'Slangen bezweerder in Karachi voor het hotel waar we overnachten'tekst achter op de foto, 'Slangen bezweerder in Karachi voor het hotel waar we overnachten'
  • In Biak met een voor ons onbekend persoon. Dit bankje werd wel eens verzet als er weer een truck door moest, maar het stond altijd recht tegen over de ziekenboeg. Informatie van Hans Slijkhuis, terima kasih banyak.In Biak met een voor ons onbekend persoon. Dit bankje werd wel eens verzet als er weer een truck door moest, maar het stond altijd recht tegen over de ziekenboeg. Informatie van Hans Slijkhuis, terima kasih banyak.
  • marn. Kamp op de Hr Ms Mauritsmarn. Kamp op de Hr Ms Maurits

Deze website is vernieuwd in April 2018 en is nu eventueel ook geschikt om op de mobiele telefoon weer te geven. Op of aanmerkingen?, neem dan gerust contact op via het contact formulier.