Het weer - Opgesteld op woensdag 28 jul 2021 om 11:45. De komende dagen staan in het teken van wisselvallig en koel zomerweer. Morgen valt positief op door iets minder buien en wat meer zon.

Artikelindex

Uit het album van Gerard Kamp

 

Foto's van onbekende mariniers Heeft u misschien meer informatie personen op deze foto's zouden wij het leuk vinden als u contact op zou willen nemen.  

  • Marine kazerne op BiakMarine kazerne op Biak
  • Achter op de foto is wat in het Frans geschreven. Van oud-marinier Koos Visser kregen wij de informatie dat er een Frans fregat op bezoek was geweest en misschien contact is gelegd met deze mariniers.Achter op de foto is wat in het Frans geschreven. Van oud-marinier Koos Visser kregen wij de informatie dat er een Frans fregat op bezoek was geweest en misschien contact is gelegd met deze mariniers.
  • Ook op deze foto iets wat in het Frans is geschrevenOok op deze foto iets wat in het Frans is geschreven
  • Overdracht van de waswagen door marn. de Graaf en marn. Schets, informatie stond achter op de foto. De mobiele wasserij op Biak waar de kleding van de mariniers werd gewassen. (info Hans Slijkhuis)Overdracht van de waswagen door marn. de Graaf en marn. Schets, informatie stond achter op de foto. De mobiele wasserij op Biak waar de kleding van de mariniers werd gewassen. (info Hans Slijkhuis)
  • Mariniers druk met het wassen, links van de wagen op de achtergrond waren de waslijnen om de was te drogen. (info Hans Slijkhuis)Mariniers druk met het wassen, links van de wagen op de achtergrond waren de waslijnen om de was te drogen. (info Hans Slijkhuis)
  • Een onbekende marinier met een loeri. Volgens Hans Slijkhuis had deze vogel de naam Jacob waar de mariniers heel druk mee waren om Jacob spraakles te geven wat deze vogel zeer goed afging.Een onbekende marinier met een loeri. Volgens Hans Slijkhuis had deze vogel de naam Jacob waar de mariniers heel druk mee waren om Jacob spraakles te geven wat deze vogel zeer goed afging.
  • Wederom de waswagenWederom de waswagen
  • Biak nabij de ziekenboeg. Dit bankje moet een beetje gezien worden als de wachtkamer van de ziekenboeg waar je moest wachten op je beurt bij de dokter. (info Hans Slijkhuis)Biak nabij de ziekenboeg. Dit bankje moet een beetje gezien worden als de wachtkamer van de ziekenboeg waar je moest wachten op je beurt bij de dokter. (info Hans Slijkhuis)
  • Op de achterzijde van de foto staat geschreven 'Voor de barak bij de kapper' maar wie deze marinier is zal altijd wel een vraag blijven.Op de achterzijde van de foto staat geschreven 'Voor de barak bij de kapper' maar wie deze marinier is zal altijd wel een vraag blijven.

Deze website is vernieuwd in April 2018 en is nu eventueel ook geschikt om op de mobiele telefoon weer te geven. Op of aanmerkingen?, neem dan gerust contact op via het contact formulier.